Du er her: Forsiden > Bykort > Område 21 > 

Slankeplus

       


Slankeplus


Ingen bygning til venstre
Ingen bygning til hjre
 Opført  
 Nuværende status Bygget
 Antal etager  
 Anvendelse Erhverv
 Adresse Vestergade 5 7490 Aulum
 Kort Se bygningen på findvej.dk

På Vestergade 5 i Aulum ligger virksomheden Slankeplus. Som navnet indikerer, arbejder virksomheden med at forhindre eller behandle overvægt for alle mennesker.

Slankeplus hjælper med at implementere en sundere livsstil, og dertil er der flere parametre, der skal arbejdes med. Det handler både om en sundere kost, mere motion og generelt en adfærdsændring hos det enkelte mennesker, som skal sikre et varigt vægttab.

Slankeplus tilbyder råd og vejledning til alle overvægtige eller til folk, som gerne vil undgå at blive det i fremtiden. Det kunne blandt andet være virksomheder, der gerne vil indlede en sundhedsordning, der tager højde for, at meget af dagen går med at sidde stille på et kontor.

Det kan også være i forbindelse med overvægt hos børn. Her har forældrene et stort ansvar i forhold til at udvise en sund livsstil, som børnene kan spejle sig i. Slankeplus giver vejledning til at ændre familiens livsstil - både hvad angår kost og motion - så hele familien kan leve sundt og dermed forebygge en række farlige sygdomme. Du kan læse mere om vægttab til børn. Læs mere her.

Slankeplus arbejder i hele Midtjylland samt Trekantsområdet, så bor du i dette område, og har du eller dine nærmeste problemer med overvægt, så kontakt Slankeplus.

 


Kontakt os