Du er her: Forsiden > Bykort > Område 21 > 

Outlet Cykler

       


Outlet Cykler


Ingen bygning til venstre
Ingen bygning til hjre
 Opført  
 Nuværende status Bygget
 Antal etager  
 Anvendelse Erhverv
 Adresse Grønningen 13 8620 Kjellerup
 Kort Se bygningen på findvej.dk

På Grønningen 13 i Kjellerup oser det af passion for cykler. Specielt billige cykler i højeste kvalitet og fra de bedste mærker på markedet. Det kan ofte være en dyr fornøjelse at købe en ny cykel - specielt hvis kvaliteten skal være i top. Men hos Outlet Cykler kan du spare helt op til 50 % på din næste cykel.

Outlet Cykler kører samtidig med prismatch, så finder du den samme cykel til færre penge et andet sted, matcher Outlet Cykler den pris.

Det betyder ikke det store, om du skal bruge en cykel til hverdagsbrug, fritidsmotion eller konkurrence. Du kan nemlig finde et stort udvalg af både herrecykler, damecykler, børnecykler samt racercykler og mountainbikes. Her kan du blandt andet vælge mellem mærker som Ghost, Nishiki, Pricipia, Raleigh og mange flere.

Så er du på udkig efter en ny cykel i topkvalitet, som ikke tømmer din pengepung, så kig forbi Outlet Cyklers hjemmeside. Du kan også tage på udkig i firmaets showroom i Kjellerup og få hjælp til, hvilken cykel der passer helt perfekt til dig.

 


Kontakt os