Du er her: Forsiden > Bykort > Område 21 > 

CateringInventar.dk

       


CateringInventar.dk


Ingen bygning til venstre
Ingen bygning til hjre
 Opført   1994
 Nuværende status Bygget
 Antal etager  
 Anvendelse Erhverv
 Adresse Rømersvej 33 7430 Ikast
 Kort Se bygningen på findvej.dk

På Rømersvej i Ikast finder man virksomheden CateringInventar.dk, som forhandler alt indenfor storkøkken.

CateringInventar.dk har eksisteret siden 1994, og har igennem årene, solgt mange storkøkkener til resturanter, kæder, festivaller, catering branchen og mange flere.

CateringInventar.dk ligger stor vægt på den gode service, og know how indenfor catering branchen. Når man skal anskaffe sig et storkøkken, så er der rigtig mange ting, som man skal sørge for at tage højde for, og det kan være uoverskueligt og besværligt selv at finde ud af, hvad der er bedst for ens størrelse og behov, og samtidig ikke betale for meget.

Dette har CateringInventar.dk gennem årene hjulpet rigtig mange kunder med, og er der defekter eller mangler i køkkenet, så sørger CateringInventar.dk hurtigt for, at der ikke forekommer lang drift nedbrud, og dette gælder også, hvis har man inventar eller udstyr, som der er blevet slidt, og hvor man måske ikke har en erstatning lige ved hånden.

CateringInventar.dk har til huse på Rømersvej 33 i Ikast, og bygninger rummer i dag mere end 5.000 km2 lager. Dette sikrer kunderne hurtig leveringssikkerhed og ingen drifstop.

 


Kontakt os