Du er her: Forsiden > Bykort > Område 21 > 

BALE Advokatfirma

       


BALE Advokatfirma


Ingen bygning til venstre
Ingen bygning til hÝjre
 Opført  
 Nuværende status Bygget
 Antal etager  
 Anvendelse Erhverv
 Adresse Birk Centerpark 40 7400 Herning
 Kort Se bygningen på findvej.dk

På Birk Centerpark 40 i Herning finder man et hus, som er bestående af motiverede og dedikerede iværksættere.

Iv√¶rks√¶tter huset g√•r under navnet Innovatorium, og her har flere iv√¶rks√¶ttere gennem √•rene hjulpet hinanden p√• kryds og tv√¶rs. Dette er uagtet, om der har v√¶ret tale om at k√łbe ydelser af hinanden, eller at man har hjulpet med at indhente nye kunder gennem sit netv√¶rk.

Et af de virksomheder, som har til huse i Innovatorium er BALE Advokatfirma.

BALE Advokatfirma har været beliggende i Innovatorium i flere år, og har gennem årene, også hjulpet rigtig mange virksomheder i Herning og omegn med retslige problemstillinger og juridisk rådgivning.

BALE Advokatfirma ligger stor vægt på den personlige kontakt, og derfor har BALE Advokatfima oftest også flere personer tilknyttet til en pågældende sag. Dette styrker tilliden - samtidig med, at det også styrker opgavens udfald, da opgaven bliver set på med et 360 graders perspektiv.

BALE Advokatfirma har i dag flere advokatfuldmægtige ansat, og dermed fortsætter væksten for det lokale advokatfirma i Herning.

Hvis du gerne vil vide mere omkring BALE Advokatfirma, samt hvad de kan tilbyde dig, eller din virksomhed, s√• kan du l√¶se meget mere p√• deres hjemmesiden, som du kan bes√łge via linket her.

 


Kontakt os