Du er her: Forsiden > Bykort > Område  > 

Uhrskov Vine - Rødvin, rom og whisky

500 m2 stor vinbutik i Herning - leverer til hele landet
       


Uhrskov Vine - Rødvin, rom og whisky

500 m2 stor vinbutik i Herning - leverer til hele landet

Ingen bygning til venstre
Ingen bygning til hjre
 Opført  
 Nuværende status Bygget
 Antal etager  
 Anvendelse Erhverv
 Adresse Bredgade 56, 7400 Herning
 Kort Se bygningen på findvej.dk
Hos Uhrskov Vine, er en vin ikke bare en vin. Kvaliteten skal nemlig være i orden. For forretningen drives på grundlag af et stort fagligt engagement, gennem 4. generationer.

Den nuværende generation af ejere består af de to brødre Anders og Kristian, men selve virksomheden har sin oprindelse helt tilbage i 1895, hvor 1. generation startede op som købmandsbutik i Bredgade i Herning. 63 år senere, nemlig i år 1958 skete så skiftet til vinhandel - stadig på Bredgade i Herning. Det må dermed siges, at være en virksomhed, som er solidt forankret i Herning-området.

Forretningen forhandler i dag et hav af forskellige typer vine og mærker. Rødvin, rosévin, hvidvin, alkoholfri vin, og sådan kunne man blive ved.

Ikke kun vin

Men det er ikke kun vin, som forhandles hos Uhrskov Vine. Forretningen forhandler nemlig også en lang række forskellige former for spiritus. Eksempelvis whisky, cognac, rom - og Uhrskov Vine har sågar en rom julekalender!

Virksomheden kan også byde på mange forskellige varianter af champagne. Og når man alligevel er igang med at bestille en lækker drik hjemtil, eller måske til en gave, hvorfor så ikke også lige tage et kig på Uhrskov Vines øvrige "ikke-alkoholiske specialiteter". Der findes nemlig alt lige fra kaffebønner til lakrids og limonade.

Fælles for de mange produkter er vel nok, at der er fokus på høj kvalitet, god smag og en eksklusiv oplevelse.

Hvis du vil se nærmere på det store udvalg af rom, rødvin, whisky og meget mere, så tag et kig ind på hjemmesiden www.uhrskov-vine.dk.

 


Kontakt os