Du er her: Forsiden > Bykort > Område  > 

Erhvervsrejsebureau, B2B Travel

Hvis erfaring betyder noget
       


Erhvervsrejsebureau, B2B Travel

Hvis erfaring betyder noget

Ingen bygning til venstre
Ingen bygning til hřjre
 Opført  
 Nuværende status Bygget
 Antal etager  
 Anvendelse Erhverv
 Adresse Bredgade 45, 1. 7400 Herning Danmark
 Kort Se bygningen på findvej.dk

Saadan faar I det optimale ud af erhvervsrejsen

Som virksomhed tilstræbes det altid at bibeholde en god udvikling og være en fremtræden og anerkendt aktør i branchen. I dag breder brancher sig over hele verden, og det er derfor ikke nok at have gode kontakter i ens eget land. I stedet er det meget vigtigt at pleje gamle kontakter og oprette nye rundt om i hele verden. Det er altså en god og nødvendig investering for virksomheder at sende medarbejdere afsted på erhvervsrejser, da det kan være en inspirerende oplevelse for medarbejderne, som forhåbentlig vil komme tilbage på arbejdspladsen med fornyet energi og inspiration.

Når medarbejderne alligevel skal afsted på erhvervsrejse, kan man overveje, hvilke muligheder denne type af rejse giver. Destinationen for erhvervsrejser er ofte storbyer rundt om i verden. Disse rummer mange unikke muligheder, så hvis man er interesseret i at udnytte rejsens potentiale til fulde, kan man med fordel udforske nogle af disse. Det kunne eksempelvis være restaurantbesøg, kulturelle oplevelser, shopping eller andre spændende oplevelser for kollegaerne. Hvis ledelsen vælger at inkorporere den type af ekstra aktiviteter i programmet, viser det medarbejderne, at der sættes stor pris på dem, hvilket er en vigtig bestanddel i et godt arbejdsmiljø. Vælg det, som er vigtigst for jer Hvis erhvervsrejsen skal forløbe planmæssigt og blive succesfuld, er god planlægning essentiel. Derfor er der en række af ting, man bør overveje i forbindelse med en forestående erhvervsrejse:

For det første er det altid vigtigt at bestille i god tid, så mest muligt kan lade sig gøre, og der således er større mulighed for at finde en optimal løsning. Herefter er punkter som hotelforhold og transport vigtige ting at overveje. I forbindelse med booking af hotel vil det altid være mest optimalt at vælge et hotel med lokation i nærheden af mødestedet, således at mindst mulig tid spildes på transport.

Udover lokation kan man også overveje hvilken standard og hvilke faciliteter, der forventes. På erhvervsrejser er så kort og komfortabel transport så muligt altid at foretrække. Det giver mulighed for at hvile sig på rejsen og ankomme frisk og veludhvilet, så man er klar til møder m.m.. Hvis der er andre præferencer i forhold til transport, som eksempelvis at man foretrækker et bestemt rejseselskab eller stor fleksibilitet eller andet, er det også vigtigt at tage det med i betragtning. Selvom man vælger et hotel i nærheden af mødestedet, vil der som oftest være noget transporttid alligevel. Her kan man overveje, om der er behov for billeje. Hvis dette er tilfældet, kan det være en god idé at bestille hjemmefra, så man er sikret, at der står en klargjort bil, når man lander i lufthavnen.

Slutteligt bør man overveje, hvorvidt ekstra aktiviteter skal inkorporeres, så det faglige program kombineres med sjove og spændende aktiviteter. Alle disse overvejelser skal selvfølgelig gøres med afsæt i budgettet. Få professionel hjælp og spar tid Hvis det virker en kende uoverskueligt at stå for planlægningen af erhvervsrejsen selv, er der heldigvis hjælp at hente ved at kontakte et professionelt erhvervsrejsebureau. Ved at lade andre stå for den praktiske planlægning omkring erhvervsrejsen, slipper man for besværet og at bruge store tidsressourcer på det. Inden et erhvervsrejseselskab kontaktes, bør man dog stadig tage stilling til, hvilke kriterier man finder vigtigst. Ved klart at melde ud til rejseselskabet, hvilke ønsker og krav der foreligger, har arrangørerne de bedste forudsætninger for at tilrettelægge den mest optimale rejse.

Professionelle erhvervsrejsebureauer med mange års erfaring kan planlægge alle typer af erhvervsrejser til alle destinationer rundt om i verden. B2B Travel er et professionelt erhvervsrejsebureau, som tilbyder rejseløsninger til alle typer af erhvervsrejser. Så uanset om I har brug for booking af fly og hotel i forbindelse med en klassisk erhvervsrejse eller arrangering af en erhvervsrejse med flere aktiviteter, kan I få dette hos B2B Travel. Rejseselskabet har gennem mere end 25 år skabt et enormt netværk og lokalkendskab, hvilket giver et perfekt udgangspunkt for at tilrettelægge den mest optimale forretningsrejse uanset hvilke ønsker, der måtte foreligge. Deres store netværk gør, at de kan tilbyde konkurrencedygtige priser uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Hvis I er interesseret i at fĂĄ mere information om professionel arrangering af erhvervsrejser, kan I finde det hos B2B Travel i Herning.

 


Kontakt os