Du er her: Forsiden > Bykort > Område  > 

Indretningsarkitekt privat og erhverv, KUBIK Indretning

Indretnings arkitekt i Herning - til køkken, bad, bolig og virksomhed
       


Indretningsarkitekt privat og erhverv, KUBIK Indretning

Indretnings arkitekt i Herning - til køkken, bad, bolig og virksomhed

Ingen bygning til venstre
Ingen bygning til hjre
 Opført  
 Nuværende status Bygget
 Antal etager  
 Anvendelse Erhverv
 Adresse Poulsgade 14, 7400 Herning
 Kort Se bygningen på findvej.dk
KUBIK Indretning holder til på Poulsgade 14, 7400 Herning. Herfra driver indretningsarkitekterne Dorte Brandt & Karin Grønning Olesen med stor passion virksomheden, som tilbyder alt lige fra indretning privat til indretning af større erhvervslokaler. De to, baserer deres arbejde på flere årtiers erfaring, som gør dem i stand til at levere højeste kvalitet til kunderne.

Privat indretningsarkitekt

Hos KUBIK Indretning er du godt stillet som privat kunde. Virksomheden lægger nemlig stor vægt på at positionere sig som en indretningsarkitekt privat og har særlige kompetencer på dette område.

Køkken, bad og garderobe

KUBIK Indretning har køkkener, badeværelser og garderober som niche for deres forretning. Her er erfaringen stor, og du får virkelig mulighed for at trække på solid knowhow inden for området. På kubikindretning.dk kan du læse nærmere om, hvad der tilbydes inden for de forskellige områder.

Tager sig også af erhverv

Er du erhvervsdrivende skal du heller ikke tøve med at kontakte KUBIK Indretning, som også på dette område har en bred erfaring fra både ind- og udland. Eksempelvis har KUBIK Indretning været indretningsarkitekt på et reklamebureaus erhvervslokale i New York.
 


Kontakt os