Du er her: Forsiden > Forum > Brugerregistrering
       

Forum

Brugerregistrering

For at kunne skrive på Herningshuses forum skal man være registreret bruger. Du tilmelder dig ved at udfylde formularen herunder, hvorefter din konto skal aktiveres. Dette vil normalt ske inden for 24 timer, dog ofte hurtigere, og du vil modtage en e-mail når din konto er klar til brug. Først når kontoen er aktiveret vil du have adgang til at deltage i debatten. Husk at udfylde alle felter, ellers vil registreringen ikke gå i gennem.

Vigtigt: Alle felter skal udfyldes.
 
Fornavn (-e):
Efternavn:
Adresse:
Postnummer:
By:
Telefonnummer:
E-mail adresse:
Ønsket Password: (min. 6 tegn)
Validering - Skriv tallene:

Vilkår:

Enhver bruger bør kun registrere sig én gang. Skulle du miste dit password bedes du kontakte Herninghuse.dk i stedet for at registrere dig en gang til. Dit password er personligt og må ikke udleveres til andre. Ved misbrug vil kontoen blive deaktiveret øjeblikkeligt.

De indtastede oplysninger er udelukkende til validering af brugerens eksistens og vil aldrig blive brugt i anden sammenhæng. Disse data vil ligeledes ikke bliver vist ved et skrevet indlæg, her skal man stadig indtaste navn, e-mail adresse (og nu password) som hidtil.

Forumet på Herningshuse.dk er ikke et fristed for negative ytringer om Herning. Det er naturligvis i orden at være kritisk, men hvis man udelukkende er her for at gøre opmærksom på hvor dårligt alt ved byen er, bør man finde et at andet sted at ytre sig. Da sitet er privat er det ikke underlagt ytringsfrihed, og brugere der ikke kan finde ud af at overholde ovenstående vil uden advarsel få fjernet deres adgang hertil.

Sidst men ikke mindst forventes det naturligvis at indlæg er holdt i en sober tone, ligesom materiale med racistisk, pornografisk eller på anden vis krænkende indhold ikke hører hjemme her. God debat.

Accepter vilkår: (afkryds feltet)
Send:

 

Kontakt os