Du er her: Forsiden > Forum > Engholm Søpark
       

Forum

Engholm Søpark

OBS: Nyeste indlæg vises nu øverst på siden

Der er 10 indlg.
Indlæg
Mikael Lyk Madsen
# 10
19-06-2011 21:11
Mener også de har snakket om de kunne tage 8-10 år før det var helt udbygget. Jeg tror for øvrigt også kun der er lavet 4 af Bakkehusene, men der er vist ikke solgt nogen endnu.

Jeg kan heller ikke rigtig finde ud af hvad jeg skal mene om hele dette projekt. Jeg tror rigtig mange er afskrækket af motorvejen, den ligger forholdsvis tæt på og uden nogen for for afskærmning. Mon ikke det havde været noget lettere at tiltrække købere hvis man enten havde lavet en stor støjvold med beplantning, eller hvis man havde startet med at bygge nogle af de højere bygninger tættest på motorvejen, der sikkert også kommer til at virke lidt som en støjmur. Tror desværre den motorvej blive en alvorlig forhindring for dem hvis de ikke får skærmet lidt af for den på en eller anden måde.

Tommy
# 9
19-06-2011 20:18
Ser ud til at salget fortsat går noget trægt. Der var jo åbent hus derude i sidste måned.

Det er vist 8 af Bakke Husene og enkelte af Engholm Husene der indtil videre er bygget. Tre ud af de i alt ni byggegrunde helt ned til den nyanlagte sø er foreløbig solgt, så de håber at kunne komme i gang med af bygge nogle af dem inden efteråret.

Så der går nok mange år inden de kommer i gang med Golf Husene, de lidt højere Sø Huse og Å Huse og ikke mindst Tårnet.

Nicolai Krogh
# 8
11-04-2010 15:50
Ja søen ser mig lidt lille ud, hvis der skal bygges boliger og det hele udover den, som planen viser... Godt at se der er kommet gang i det derude, og bliver spændende at se de første boliger..

Mikael Lyk Madsen
# 7
11-04-2010 11:42
For øvrigt, når jeg kigger på de forskellige tegninger på engholmsoepark.dk kan jeg se der skal være to søer. Vil tro den de er ved at etablere nu er den største af dem, altså den der er en del af Etape 1.

Lad os da bare lige få kortet med her for god ordens skyld:


© Henning Larsen Architects

Mikael Lyk Madsen
# 6
11-04-2010 11:30
Hey Nicolai,

Var lige et smut forbi igen her tidligere i dag. Der ser ud til at være en del gang i den derude, de er kommet ret langt med Netto butikken:Der ser ikke ud til at være gang i andre bygninger, men de er ved at lave veje og selve søen ser også ud til næsten at være gravet helt ud. Klik for at se en stor version:Jeg vil absolut ikke kalde søen for stor, men den virker dog alligevel større i virkligheden end på billedet herover.

Bliver spændende at følge med i den kommende tid, håber vi snart ser noget til de første boligbyggerier.

Nicolai Krogh
# 5
18-02-2010 10:11
Ja lad os se hvordan det ser ud når sneen er væk

Man kunne godt frygte at det var gået lidt i stå, som Langvadenge projektet er det. Men lad os håbe NETTO byggeriet er et tegn på at projektet ruller, bare et par år forsinket...

Mikael Lyk Madsen
# 4
17-02-2010 23:08
Kørte lige et smut forbi igen den anden dag, og som jeg lige kan se det er det kun Netto der lige nu er ved at blive bygget. Det ser dog også ud til at der har været en del arbejde længere ude mod motorvejen, men det er noget svært at danne sig et overblik, eftersom hele området er dækket af sne. Vi bliver nok klogere når det engang er smeltet...hvilket forhåbentlig er snart.

Nicolai Krogh
# 3
29-01-2010 08:15
Vi ville da bestemt blive glad, hvis du gad snuse lidt rundt der ude

Jeg gætter på man måske udgraver søen før man starter på at bygge boligere, så det tager jo nok lidt tid endnu før der rigtig sker noget, på den anden side så ligger den NETTO et lidt sjovt sted, så de ville jo nok ikke bygge den, hvis der ikke sker noget inden for en overskuelig fremtid.

Mikael Lyk Madsen
# 2
28-01-2010 23:18
Der har været ret stille om projektet, og jeg har som du skriver ikke haft nogle nyheder om Engholm Søpark siden projektet blev præsenteret tilbage i 2006 (se her).

Jeg kørte faktisk forbi på motorvejen den anden dag, og lagde også mærke til der var masser af aktivitet derude, har dog ikke lige fået kigget nærmere på det. I følge KPC's hjemmside er de allerede i gang med NETTO butikken, ved dog ikke hvor langt de er kommet. Jeg kender ikke til tidshorisonten, men mener der var snak om at det ville tage en del år af færdiggøre det hele.

Bliver helt sikkert spændende at følge med, det er jo en ganske stort projekt. Må hellere lige komme ud fordi og lure lidt snart.

Nicolai Krogh
# 1
28-01-2010 11:00
Jeg kørte tilfældigvis forbi området beliggende ud mod den store rundkørsel mod sunds. Har for flere år siden hørt om projektet Engholm Søpark. Et byudviklings projekt omhandlende nye søer og op mod 800 nye boliger. Jeg har ikke hørt projektet omtalt længe, så troede det var gået lidt i sig selv, men til min store overraskelse var der store aktivitet i området. Det så ud til der var ved at blive lavet byggemodning, vejanlæg og at der bygges en ny netto. Så da jeg kom hjem googlede jeg Engholm Søpark og fandt http://www.engholmsoepark.dk/ . Ifølge hjemmesiden bliver de første grunde sat til salg i 2009? Nogen der ved om det er sket? Jeg var selv overrasket over påbegyndelsen af projektet, og har ikke hørt det omtalt længe på herningshuse, så tillader mig lige at starte denne tråd, hvis der sidder nogen, der sidder med viden om projektet og hvad tidshorisonten er?Skriv nyt indlæg i denne tråd
Vigtigt: Felter med * skal udfyldes.
Navn: *
Flg debatten pr e-mail:
Email: *
Bliver ikke vist
Password: *
 Ny bruger? - Registrer dig her
Dit indlæg: *
 

Kontakt os