Du er her: Forsiden > Forum > Siggaarden
       

Forum

Siggaarden

OBS: Nyeste indlæg vises nu øverst på siden

Der er 6 indlg.
Indlæg
Mikael Lyk Madsen
# 6
17-10-2012 11:15
Hej Christoffer,

Så må jeg da hellere ikke se om jeg ikke kan finde tid til at kigge forbi i weekenden.

Christoffer Juul Pedersen
# 5
13-10-2012 21:30
Hej Mikael.

Så synes jeg du skal tage en tur forbi og se det, udefra er det blevet rigtig godt, og de små ændringer (farven på den pudset del), gør at det ser mere moderne ud.

Mikael Lyk Madsen
# 4
13-10-2012 14:02
I følge dagens avis er Siggården nu bygget færdigt og der mangler kun at blive udlejet 1 af de 32 lejligheder. Må indrømme jeg slet ikke havde opdaget de var gået i gang med at færdiggøre bygningen.

Mikael Lyk Madsen
# 3
21-05-2011 11:33
Ifølge dagens Folkeblad sker der nu endelig noget med bygningen. Brask Thomsens arvinger har gennem flere retssager mod Peder Jeppesen nu fået ejerskabet (gennem selskabet Dan Mark Ejendomme A/S), og de har tænkt sig at gøre bygningen færdig inden for det næste år. Samme firma/fond ejer nu også de mange grunde i Frøskovparken i Tjørring.

Det hele har vist været en yderst kompliceret sag, hvor Peder Jeppesen har flyttet sine ejendomme/grunde rundt mellem en række selskaber der i dag alle er konkurs eller under opløsning.

Mikael Lyk Madsen
# 2
13-02-2010 15:20
Hej Jan

Ja "JTE Group World Wide ApS" som de så fint hed krakkede kort før bygningen i Sjællandsgade stod færdig. Jeg må indrømme jeg ikke aner hvem der ejer den næsten færdige bygning i dag, men har også undret mig meget over hvordan det bare kan få lov at stå på den måde. Jeg mener det var Fionia Bank der overtog "Frøskovparken" i Tjørring, efter JTE krakkede, for så kort efter igen at blive overtaget af Nordea. Om det samme er sket for Siggården ved jeg ikke, men mystisk der ikke er sket et eller andet.

Man skulle tro sådan en ejendom kunne købes forholdsvis billigt efter en konkurs, og det stod jo næsten færdigt...i det hele taget en underlig sag... Hvis andre ved noget må i endelig give lyd.

Jan Sørensen
# 1
13-02-2010 12:35
Hej drenge, spændende debatter der kører herinde, og nu faldt jeg lige over noget interessant som jeg tænkte nogen af jer måske vidste noget om. Projektet hedder Siggaarden, og kan ses på den forlængst døde hjemmeside http://www.jteww.com/

Jeg mener jeg kan sige mig selv at firmaet er krakket, men det ændrer ikke på at der står et tæt på færdigt byggeri og har efterhånden gjort det i flere år. Hvad siger regler om overtagelse af den slags, eller er der nogen der kender noget til planer for projektet. Det forekommer mig ret tåbeligt at der står så mange lejligheder så tæt på indflytningsklar, som bare får lov at forfalde. Der findes regler for byggeri på byggegrunde om hvornår byggeriet skal være færdig ( Som regel 3 år ) men hvad med sådan et tilfælde her ?? Og hvad tænker i ville være hensigtsmæssigt med sådan en bygning ??

Sidst men ikke mindst fin hjemmeside og ikke mindst debatforum, du her har fået bygget op Mikael.

MVH
Jan din gamle kollega.Skriv nyt indlæg i denne tråd
Vigtigt: Felter med * skal udfyldes.
Navn: *
Flg debatten pr e-mail:
Email: *
Bliver ikke vist
Password: *
 Ny bruger? - Registrer dig her
Dit indlæg: *
 

Kontakt os