Du er her: Forsiden > Forum > Store koncerter og sportevents
       

Forum

Store koncerter og sportevents

OBS: Nyeste indlæg vises nu øverst på siden

Der er 25 indlg.
Indlæg
Mikael Lyk Madsen
# 25
27-11-2014 21:46
Det lyder ikke som om at Formel 1er noget man gider bruge mange kræfter på, hverken på rådhuset eller hos MCH, hvilket nok i bund og grund er godt nok. Lige meget hvordan man vender det er det bare ikke særligt realistisk. I øvrigt også meget usædvanligt at sådan en historie bliver offentliggjort inden der eventuelt er noget at fortælle, mon ikke det er fordi det nærmere er et Helge Sander projekt end et Herning projekt.

En bybane i København lyder alt andet lige noget mere oplagt, så er jeg sådan set fløjtende ligeglad med om de har afholdt Eurovision eller ej. Har lidt svært ved at forstå folk stadig gider hænge sig i den sag, den blev for mit vedkommende lukket den dag valget blev truffet.

Jan Sørensen
# 24
26-11-2014 15:31
hæhæ godt husket at jeg var til hurtige biler. Jeg har naturligvis hørt om planerne for formel 1 og krydser også fingre, jeg vil enda gå så vidt som til mene det vil være en passende hævn over Kjøvenhavnerne og deres svinestreg omkring Eurovisionen, hvis vi i Herning hiver Formel 1 til byen. Men når det så er sagt må jeg tilstå at jeg endnu ikke har gjort mig de store tanker om hvor det kunne foregå, så meget Formel 1 har jeg nemlig heller ikke set. Men jeg tænker at Monaco vel er det tætteste vi kommer en formel 1 bane der også fungerer som almindelig vej normalt. Men uden at vide så meget om det, vil jeg da synes det ultimative ville være et gadeløb i Herning, hvilket da ville være langt sjovere end de sædvanlige cykelløb der lukker byen fra tid til anden ;-) Men spændende bliver det da at følge med i, især hvis det bliver mere konkret, og dit foreslag er ikke dumt, og sikkert langt mere realistisk end min drøm om et gadeløb i Herning. Og dejligt hvis vi kan få lidt mere liv på siden, jeg savner de mange opdateringer siden havde før i tiden.

Mikael Lyk Madsen
# 23
25-11-2014 23:43
...og her så lige et bud på en halv by-bane ved Herning.

Kan som beskrevet i forrige besked ikke så nogle muligheder for start/mål langside og pit-område på eksisterende veje, så en mulighed kunne være at lave den del fra bunden. Det kunne så kombineres med en del på andre eksisterede veje.

Denne løsning er mellem 6,5 og 7 km lang, alt efter hvordan sving osv udformes (den del har jeg absolut ingen forstand på). Ca. 3 km vil skulle laves fra bunden i området ude på den anden side af Knudmosen - her er der bare landbrudsjord på det meste af det i dag, og mosen vil derfor ikke nødvendigvis blive smadret.

Her hele banen:Og her har jeg tegnet lidt på et foto af området ude bag Knudmosen - der burde være rigeligt plads til at lave nogle faciliteter (start/mål langside, pitområde, midlertidige tribuners osv).Det hele ville desuden ligge så tilpas tæt på MCH så deres faciliteter også vil kunne tages i brug, bl.a. til store telt/camping områder.

Andre bud?

Mikael Lyk Madsen
# 22
25-11-2014 22:42
@ Jan Sørensen (og alle andre):

Hej Jan, ved ikke om du stadig læser med herinde, men synes lige jeg endnu en gang ville hive denne gamle tråd frem med de aktuelle Formel 1 planer. Andre er selvfølgelig også meget velkomne til at kommentere.

Først og fremmest lyder det helt vanvittigt hvis det skulle kunne lade sig gøre at trække et Formel 1 løb til Herning (og Danmark for den sags skyld). Men hvis vi nu bare forestiller os at det kan lade sig gøre: Nogen der har et bud på hvor de kunne køre i/omkring Herning?

Når jeg kigger på kortet har jeg meget svært ved at finde en mulig rute. Går ud fra det delvis skal være på eksisterende veje, da en helt ny bane vil være ekstrem dyr. Specielt start/mål har jeg svært ved at finde plads til på eksisterende veje, da det stykke for det første skal være ret bredt (mener det er min. 15 meter) + der skal være pit ved siden af - det lader sig næppe gøre selv på de bredeste veje vi har. Desuden må banen helst ikke være over 7 km, så vi kan ikke bare tage motorvejene i brug.

Roder dog lige med et bud, vender tilbage om lidt med et kort.

Hvis der er nogle der har gjort sig tanker vil jeg meget gerne høre dem.

...og lad mig så lige slå fast at jeg ikke ser det som specielt realistisk. Men derfor kan vi jo godt læge med tanken.

Mikael Lyk Madsen
# 21
29-01-2013 16:42
Det må da siges at være et stort navn.

Jeg har opdateret min liste (post #119) i MCH Tråden, hvor jeg har samlet både kommende og afholdte arrangementer i Boxen.

Peter Erik Hansen
# 20
29-01-2013 12:40
http://aoh.dk/artikel/springsteen-tilbage-til-herning/

Peter Erik Hansen
# 19
29-01-2013 12:38
Bruce Springsteen kommer tilbage til Herning. Han spiller i Jyske Bank BOXEN den 16. maj 2013.

http://aoh.dk/artikel/springsteen-tilbage-til-herning

Mikael Lyk Madsen
# 18
22-01-2013 00:34
@ Nicolai: Har lige smidt et svar i MCH tråden.

@ Peter: Så også rapporten, har dog meget svært ved at vurdere om kommunen reelt har tjent penge på det. Når det er sagt er jeg dog slet ikke i tvivl om at byen som helhed har tjent på det og at det var en kæmpe succes.

Nicolai Krogh
# 17
21-01-2013 22:56
Nu er DHF igen ude at snakke om at Herning og Boxen kan indgå i en ansøgning om VM i herre håndbold i 2019. Det kræver dog at boxen udvides til 15.000 tilskuer det er en forøgelse på 3.000 tilskuer i forhold til i dag. Jeg har meget svært ved at se hvordan man skal kunne lave denne udvidelse uden at det kommer til at koste en masse penge. Er der nogen af jer andre der har hørt udmeldinger fra MCHs side eller har en ide til hvordan sådan en udvidelse kan laves?

Peter Erik Hansen
# 16
17-01-2013 16:49
Herning Kommune investerede 11 mio. på Giro d'Italia i maj 2012, og ifølge aoh.dk fik byen en meromsætning på mellem 50 og 90 mio. på arrangementet.

http://aoh.dk/artikel/herning-tjente-millioner-p%C3%A5-giroen
http://aoh.dk/artikel/herning-tjente-millioner-p%C3%A5-giroen


Side 1 af 3  1 2 3 Nste

Skriv nyt indlæg i denne tråd
Vigtigt: Felter med * skal udfyldes.
Navn: *
Flg debatten pr e-mail:
Email: *
Bliver ikke vist
Password: *
 Ny bruger? - Registrer dig her
Dit indlæg: *
 

Kontakt os