Du er her: Forsiden > Forum > Brugerregistrering
       

Forum

Brugerregistrering

OBS: Nyeste indlæg vises nu øverst på siden

Der er 2 indlg.
Indlæg
Christoffer Juul Pedersen
# 2
19-01-2011 11:42
Hej Mikael

Det lyder fornuftigt med et login. Jeg havde ikke lige fået fat i at du havde lukket for forumet, så jeg undrede mig en del over at der ikke var nogen der havde noget nyt at fortælle. Thumps up for at det er kommet igang igen.

Mikael Lyk Madsen
# 1
19-01-2011 00:03
Efter at have holdt pause i lidt over en mdr. har jeg nu endelig fået taget mig sammen til at få kigget på forumet igen. Grunden til at jeg lukkede det var at begyndte at komme en del spam. Som jeg også har skrevet i de nye forum regler er dette ikke et fristed hvor man bare kan ytre sig som man vil, hvad end man mener. Det er fint at mene at Herning er en lille skod by, fred være med det, men dette er ikke stedet for den slags. Opret en hadegruppe på Facebook eller lav dit eget website hvis du er til den slags.

Nu skal det ikke lyde som om jeg sletter alt der ikke er jubeloptimistisk. Alt hvad der kan findes i forumet i dag er helt okay, ligesom det naturligvis er okay at være kritisk, som det også kan ses i en række af trådene. Ligeledes skal udenbys gæster stadig være hjerteligt velkomne, så længe sproget er holdt i en sober tone. Det samme gælder naturligvis også lokale.

Jeg har nu lavet det så man skal registrere sig for at kunne deltage i debatten. Udover selve registreringen er det eneste nye at man nu skal bruge et personligt password når man skriver et indlæg, modsat før hvor man bare skulle skrive en standard valideringskode. Måden et nyt indlæg vises på er også den samme som før, altså vil dine data fra registreringen ikke blive vist nogen steder.

I finder registreringssiden her.

Håber i stadig har mod på at deltage i debatten.Skriv nyt indlæg i denne tråd
Vigtigt: Felter med * skal udfyldes.
Navn: *
Flg debatten pr e-mail:
Email: *
Bliver ikke vist
Password: *
 Ny bruger? - Registrer dig her
Dit indlæg: *
 

Kontakt os