Du er her: Forsiden > Forum > Bog om C.C. Contractors historie
       

Forum

Bog om C.C. Contractors historie

OBS: Nyeste indlæg vises nu øverst på siden

Der er 5 indlg.
Indlæg
Mikael Lyk Madsen
# 5
11-11-2011 23:26
Hehe det var da pudsigt. Ja jeg var nede og tage billeder for jer i mandags, vist nok dagen før byggeriet skulle afleveres.

Christoffer Juul Pedersen
# 4
11-11-2011 23:19
Sjovt, det er så den sag jeg går på. Var det dig der var ude og tage billederne for os? Det er nogle gode billeder du har fået taget.

Mikael Lyk Madsen
# 3
11-11-2011 22:52
Når JFP laver en bog skriver jeg også gerne om den.

...og så kan det endda være nogle af mine billeder kommer med. Har så sent som i mandags taget billeder til jer af det nye Bestseller byggeri i Brande.

Christoffer Juul Pedersen
# 2
11-11-2011 22:33
Til at starte med tænkte jeg godt nok på om du nu skulle til at reklamere for CC, og om vi så skulle til at ligge alle andres referencer her ind
Som JFP mand konkurrere vi en del med CC, og det er da aldrig sjovt at se en konkurent få ekstra reklame

Nå det så er sagt, så er det en rigtig spændende bog, den fortæller selvfølgelig om tilblivelsen og udvidelsen af CC, men endnu mere spændende, så fortæller den rigtig meget og Herning.

Mikael Lyk Madsen
# 1
11-11-2011 00:35
Måske ikke et emne der vil skabe den helt store debat, ved dog ikke lige hvor jeg ellers skulle skrive om det: Faldt lige over en ny bog om C.C. Contracors 40 årige historie. 204 sider om den enorme mængde byggeri som firmaet har været med til at bygge de seneste 40 år, langt størsteparten her i byen.

Bogen er skrevet af Kurt H. Jørgensen og kan læses ganske gratis online på firmaets hjemmeside: C.C. Contractor - 40-års historie

...og nej, jeg har intet med C.C. Contractor at gøre, synes bare bogen har stor relevans i forhold til indholdet her på siden.Skriv nyt indlæg i denne tråd
Vigtigt: Felter med * skal udfyldes.
Navn: *
Flg debatten pr e-mail:
Email: *
Bliver ikke vist
Password: *
 Ny bruger? - Registrer dig her
Dit indlæg: *
 

Kontakt os