Du er her: Forsiden > Forum > Birk
       

Forum

Birk

OBS: Nyeste indlæg vises nu øverst på siden

Der er 2 indlg.
Indlæg
Nicolai Krogh
# 2
17-01-2012 02:26
Godt med en trå om Birk. Jeg synes det er en rigtig fornuftig beslutning af Herning kommune ikke at godkende ungdomsboligere i Birk, men derimod lægge op til at der skal bygges flere i bymidten for at skabe mere liv. Det giver også rigtig god mening mht fremtidsikring, for det skal ikke undre mig at der vil blive uddannelses institutioner hvor sygehuset er i dag.

Mikael Lyk Madsen
# 1
06-01-2012 20:47
Vi mangler vist en tråd om Birk...

Byplanudvalget skal tage stilling til et par projekter/planer på mandag:

Godkendelse af lokalplanen for området ved højskolen. Tror ejerne har store planer, lokalplanen giver i hvert fald mulighed for ret meget nybyggeri, bl.a. 6 etager ud mod motorvejen. Har dog ikke set nogle konkrete planer endnu. Det nævnes at der også er ansøgt om at bygge en masse nye ungdomsboliger derude, men det ser (heldigvis) ud til at blive droppet. Ellers var den megen snak om fremtidige ungdomsboliger i midtbyen heller ikke meget værd...

Det andet projekt et er nyt byggeri til BDO der åbenbart vil flytte til Birk. Deres nuværende bygning ved Markedspladsen har dog også været til leje i flere år, så det var ventet der skulle ske et eller andet. BDO ønsker at opføre et byggeri lige sydvest for privathospitalet. Der bliver efter planen 2-2½ etager og 2300 kvadratmeter (+ 430 m2 kælder). Det der skal tages stilling til mandag er om grunden skal sælges til BDO, der for øvrigt også er de eneste der har budt på grunden. Et lokalplanforslag blev allerede godkendt i december.

BDO Huset Herning:

© Årstiderne ArkitekterSkriv nyt indlæg i denne tråd
Vigtigt: Felter med * skal udfyldes.
Navn: *
Flg debatten pr e-mail:
Email: *
Bliver ikke vist
Password: *
 Ny bruger? - Registrer dig her
Dit indlæg: *
 

Kontakt os