Du er her: Forsiden > Forum > Fuglsang Sø
       

Forum

Fuglsang Sø

OBS: Nyeste indlæg vises nu øverst på siden

Der er 11 indlg.
Indlæg
Tommy
# 11
17-10-2013 19:40
De er nået langt med det nye plejecenter. Her er et nyt billede fra luften. Herning Folkeblad skriver at den første lejlighed netop er blevet færdiggjort. Når den er blevet godkendt kan de gå i gang med indretningen af de resterende 100 lejligheder.

Samtidig går de i gang med udenomsarealet. Officiel indvielse sidst på foråret næste år.

Mikael Lyk Madsen
# 10
02-05-2013 17:52
Så blev første spadestik (endelig) taget til Holing Sø, det har også været længe undervejs. I første omgang bliver søen kun 9 hektar, og den står klar næste år, men fuldt udgravet vil den være 45 hektar. Til sammenligning er Fuglsang Sø ca. 28 hektar.

Glæder mig til at følge projektet, synes det er super godt for byen med disse søer.

Her et kort over den fuldt udgravede sø:


© Herning Kommune

Det skal da desuden nævnes at der nu er rigtig godt gang i plejehjemsbyggeriet ovre ved Fuglsang Sø. Skal også blive spændende at se hvordan det kommer til at tage sig ud.

Mikael Lyk Madsen
# 9
29-03-2012 22:27
Du har helt ret Jan, det havde jeg ikke lige tænkt på.

Der hvor de graver lige nu ser ud til at være det fremtidige "Fuglsang Holm" mens plejehjemmet skal ligge på "Fuglsang Toft" længst ud mod Vesterholmvej.

Det er et gæt men mon ikke det kunne tænkes at man "bygger" dem begge her i samme hug, så Fuglsang Holm også er klar til at blive bebygget? De skal jo alligevel i gang med et større gravearbejde for at lave "kanalen" ind mellem "Holm" og "Toft".

Lokalplanen for plejehjemmet blev for øvrigt endeligt vedtaget i tirsdags, den kan ses i sin helhed her: Lokalplan nr. 41.OF12.1

Jan Nielsen
# 8
29-03-2012 22:06
De udgravninger du har fotograferet ser nu ud til at være arealet mellem det kommende plejecenter og eksisterende boliger.
Kort over plejecentret: http://kort.plansystem.dk/tmp/kort.plansystem.dk13330511764964.jpg
Er det helt ved siden af

Mikael Lyk Madsen
# 7
27-03-2012 18:50
Jeg er helt enig i Herning mangler nogle flere forlystelser, med de mange gæster ville det være helt oplagt. Der kan dog næppe herske meget tvivl om hvorfor skidomen ikke er blevet til noget - økonomi. Tiden er bare ikke til den slags projekter. Måske det bliver til noget når det hele igen ser lidt lysere ud.

-------

Ang. Fuglsang Sø Centret: C. F. Møller har nu også lagt et par illustrationer af det ny plejehjem på deres hjemmeside:
© Arkitektfirmaet C. F. Møller

Jeg fløj over søen både onsdag og torsdag, og torsdag begyndte de faktisk at grave derude på plejehjemsgrunden. De ligner de arkæologiske udgravninger blev lavet ude på hospitalsgrunden i Gødstrup så mon ikke det er det samme de er i gang med her.

Beklager den grumsede kvalitet, det et et lille udsnit af et meget større billede:


© Mikael Lyk Madsen

Christian
# 6
21-03-2012 21:06
Syntes det er et super område. Syntes bare at Herning manglet en helt del at tilbyde hvis vi gerne vil have turister, derfor forstå jeg ikke hvorfor den skidom ikke bliver til noget, hvis Herning gerne vil være mere turist venlig, skal vi kigge efter en del mere forlystelser til alle de hoteller vi gerne vil have osv, og ja ved godt at mch måske kommer med et forlystelse center, men vi skal ramme bredt hvis vi skal gøre det godt.

Mikael Lyk Madsen
# 5
03-03-2012 10:36
Du har helt ret Tommy, har været alt for sløv til at få skrevet nyheder i efterhånden meget lang tid. Må lige se om jeg ikke kan få lidt gang i det igen.

Tommy
# 4
03-03-2012 10:24
C.F Møller A/S har offentliggjort en række nye billeder af byggeriet ved Fuglsang Sø. Bragt i Herning Folkeblad torsdag, aoh.dk.

Synes der mangler flere artikler på nyhedsdelen. Ærgerligt at der kun er postet 1 nyhed siden juni måned. Håber du har mere tid fremover til at opdatere siden.

Mikael Lyk Madsen
# 3
29-02-2012 21:30
Det ser spændende ud, glæder mig til at se nogle lidt større/bedre illustrationer. Og ikke mindst er det godt at der endelig kommer gang i noget byggeri derude igen, det var da ellers gået helt død.

At jeg så måske ikke er helt enig i man igen flytter noget fra midtbyen og længere ud er en anden sag. De ungdomsboliger der nu skal laves i det eksisterende Nørregades Plejehjem kunne vel bygges så mange andre steder i midtbyen (hint: Gå i højden, Herning Kommune!). Men når man nu skal flyttes, så er Fuglsang Sø da bestemt ikke det værste sted.

Tommy
# 2
29-02-2012 21:22
C.F Møller A/S har offentliggjort de første billeder af det kommende plejecenter ved Fuglsang Sø.

Tre til fire etagers store plejeboliger kommer til at ligge langs et hovedstrøg med bytorve. Første spadestik til byggeriet ventes at blive taget til september i år.


Side 1 af 2  1 2 Nste

Skriv nyt indlæg i denne tråd
Vigtigt: Felter med * skal udfyldes.
Navn: *
Flg debatten pr e-mail:
Email: *
Bliver ikke vist
Password: *
 Ny bruger? - Registrer dig her
Dit indlæg: *
 

Kontakt os