Du er her: Forsiden > Forum > Lidt liv i forum.
       

Forum

Lidt liv i forum.

OBS: Nyeste indlæg vises nu øverst på siden

Der er 5 indlg.
Indlæg
Jacob Nielsen
# 5
15-11-2013 22:53
Personligt håber jeg på at der bliver bygget nogle ungdomsboliger på den gamle grund ved Volvo.
Jeg syntes at det er en rigtig god placering i forhold til handelsskolen, gymnasiet og teknisk skole.
Det vil være fint at trække lidt flere folk ud i denne ende af byen, og forhåbentlig kommer der også snart andre planer med det gamle Herningsholm. Der er gode muligheder for at lave mindre koncert eller noget i den dur på det grønne areal ude foran herregården.

Vi behøver vist ikke flere indkøbs muligheder med en fakta eller lign.

Mikael Lyk Madsen
# 4
14-10-2013 01:29
Hej Jan,

Nej du har helt ret, her er ved at være meget dødt. Har heller ikke selv været for god til at skrive herinde på det seneste. Men trods alt godt at se siden ikke er helt glemt endnu.

Mht til området ved Viborgvej så kender jeg ikke til konkrete projekter ved det gamle Edvard Bentzen. Der er derimod et projekt i den anden "ende" af området, nok også det marc nævner, nemlig en dagligvarebutik tæt på den gamle Peugeot grund. Faktisk har Byplanudvalget netop behandlet et forsalg til en dagligvarebutik og dyrlæge i samme bygning. Forsalget kan ses under udvalgets seneste møde (7/10) punkt 127: Dagsorden 7/10/2013.

Jeg må indrømme jeg har lidt svært ved at finde ud af præcis hvad de har besluttet, synes teksten er lidt uklar. Forøvrigt er det lidt utroligt der kan blive ved med at komme nye dagligvarebutikker til, der er helt vildt så mange der er skudt op de seneste år.

Mht. til den samle plan for området: Ny Bydel på vej - Tror ikke rigtigt på det bliver til det helt store, og slet ikke når man tillader enkelte butikker hist og her. Det bliver i hvert fald næppe særlig sammenhængende. Omvendt er det nok også svært at få en nogenlunde sammenhængende bebyggelse i så stort et området, når en stor del af det allerede er bebygget.

Tror Anders B har helt ret ang. området ved Retten - Indtil videre er det bare kommunen der bruger det til opmagasinering af jord mm mens halvdelen af midtbyen er gravet op. Og mon ikke også man bare venter på det blvier fundet penge til at få flyttet politistationen derned.

For nogle år siden (måske 8-10) var der planer om en bygning på 8 etager på hjørnegrunden, og en lokalplan blev også lavet, den gælder for øvrigt stadig. Hvis jeg husker rigtigt blev grunden solgt til KPC, der ønskede at bygge til EDB Gruppen, men de fandt i sidste øjeblik lokaler et andet sted i byen. Sidenhen købte kommunen grunden tilbage, da det ikke lykkedes KPC at få bygget noget. Kunne ellers være fint med at højt flot byggeri på hjørnet, det er trods alt en slags byport til Herning for rigtig mange biliste hver eneste dag.

Anders B
# 3
13-10-2013 10:48
Hej Jan

Ja det er begyndt at se noget trist ud.

Ved ikke hvad der skal ske med det. Men området ved retten, mener jeg at have læst at det bliver brugt til opbevaring af materiale og ligende, mens de graver op rundt omkring i byen.

Tror stadig området er reserveret til en ny politistation. De venter vist bare på penge

marc
# 2
12-10-2013 19:45
Jeg tror den projekt begynder om halv år. Det med tomme butikker, få jeg mig at sige det begynder start. jeg kan huske en anden dag jeg læse i aoh.dk, at fakta ville bygge en butik på gammel Peugeot grund. den bliv aflives, med at der var en stor projekt som skulle starte i 2014.

Jan Sørensen
# 1
12-10-2013 11:47

Ja desværre er der jo ikke helt den aktivitet på forumet som der har været, men så prøver jeg da selv at skabe lidt.

Efter at Edvard Bentzen biler ( Volvo/Renault ) er flyttet ud i det nye bilhus. så er det pludseligt blevet meget tydeligt hvilket spøgelsesområde der efterhånden er opstået langs Viborgvej. Det starter lige efter Rema 1000, der hvor Jem og Fix lå, fortsætter ned over den nu tomme motorcykelbutik og videre ned over Edvard Bentzen, samt flere mere eller mindre tomme lagerhaler/butikker og kontorer langs Viborgvej i retning af Gl. Landevej. Og det synes jeg er lidt trist at se på, er der nogen der ved om der er planer for det område, jeg tænker blandt andet på et helt byfornyelsesprojekt mellem Tingvej og Viborgvej der var på bordet for nogle år siden, er det blevet ædt op af finanskrisen, eller er det i virkeligheden det vi ser de indledende tegn på ??

Og nu vi er igang med ting der undrer mig, er der så nogen der ved hvad man forbereder på grunden mellem Retten og Motorvejen ??Skriv nyt indlæg i denne tråd
Vigtigt: Felter med * skal udfyldes.
Navn: *
Flg debatten pr e-mail:
Email: *
Bliver ikke vist
Password: *
 Ny bruger? - Registrer dig her
Dit indlæg: *
 

Kontakt os